Hitta hit

Hitta Hit

Vägbeskrivning

Med bil: Från Stockholm över Åkersberga, väg 276, alternativt via Norrtälje, E18 (avfart mot Kapellskär för att sedan ta direkt höger mot Åkersberga & Penningby), Ta av vänster vid Penningby vägskäl mot Furusund, väg 278, skärgårdens vackraste väg.
Resan går över sex öar och broar och så småningom två bilfärjor via Yxlan till Blidö. Kommen till Blidö följer du vägen söderut, ca 5 km och svänger vänster vid busshållplats Blidösundsgården och Haraldsgård Vandrarhem. Du kan köra fram till gården för att lasta av och parkera bilen på vår parkering vid infarten.

 

Med buss: Buss 676 från Stockholm Östra till Norrtälje och 634 vidare till Blidö. Stig av vid Blidösundsgården och Haraldsgård.


Med Båt:Vaxholmsbolaget: En fantastiskt vacker sjöresa genom Stockholms skärgård. Sjögull, Sjöbris och Ångfartyget "S/S Blidösund" går efter turlista hela sommaren långt in på hösten till Blidö från Stockholm. Turlista: www.blidosundsbolaget.se eller www.waxholmsbolaget.se
 Stig av vid Almviks brygga (ca 600 meter norrut till Haraldsgård).


Aktuellt / Nyheter


2019-08-27

Vi tackar sällskapet som bodde hos oss under helgen. Vi är alltid glada att kunna vara husvärd åt gäster, i det här fallet 28 personer, som ska på fest, bröllop eller dop på Blidö. Vi ser även framemot kommande helg då vi är fullbokade inför ett stundande bröllop.  Vi hälsar alla gäster varmt välkomna!

  - Desirée & Nilla


2019-06-20

Haraldsgårds nya ägare tillika ansvariga för driften är Blidöbygdens Skärgårdsservice. De kommer finnas på plats och vara  behjälpliga med all slags service och mottagande. Vi är så glada att kunna överlämna Haraldsgård i deras kompetenta händer och mycket nöjda att gården även fortsatt kommer att drivas vidare som vandrarhem och i lokal regi. 


Du når Blidöbygdens Skärgårdsservice på www.blidobygdensskargardsservice.se, info@blidobygdensskargardsservice.se  eller telefon 070-597 98 12


- Therese & Ronald Stolt


2019-06-16

Det är med tacksamhet och glädje som vi nu tackar så mycket för oss. Åren och somrarna på Haraldsgård och Blidö har varit en fantastisk upplevelse och skärgården, som den verkligen skall se ut, har för alltid en stor del av vårt hjärta. Men allt har sin tid och efter 14 år är det med varm hand och med bitterljuv saknad vi nu överlämnar rodret och ägarskapet av Haraldsgård till Blidöbygdens Skärgårdsservice och Desirée och Nilla.


De har redan tidigare varit ansvariga för driften av Haraldsgård, så det är med visshet om kontinuitet och bibehållen kvalitet vi nu överlämnar vår pärla i deras kompetenta händer.

Hej då Blidö, nu blir det Frankrike för hela slanten för oss och ett varmt tack för denna tid. Välkomna Desirée och Nilla!

  - Therese & Ronald Stolt


2019-04-27

Nu är vi igång för säsongen och vi önskar er välkomna tillbaka ! Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg så hög tid att boka ditt boende med oss. Vi ser framemot ytterligare en härlig skärgårdssommar 2019! Bokningarna har redan börjat trilla in, så är det ett speciellt datum du tänker på, är det nu hög tid att vi får din förfrågning och bokning.

Du når oss på info@haraldsgard.se 


GILLA!!!! Vi har vår egen Facebooksida! GILLA, DELA så får du våra nyheter direkt i ditt flödeFörslag

*Grupper

Grupper, lägerskolor och större sällskap för längre perioder, kontakta oss för en skräddarsydd offert som passar dina önskemål.


*Hyra Hela Gården

Bröllop, släktträff, midsommarfirande, get-together? Fråga efter vårt förmånliga helgpaket fre-söndag för större sällskap


*Catering

vill du ha hjälp med mat och dryck till större sällskap? Vi rekommenderar Stina-Britt, verksam på ön med mångårig erfarenhet, http://stinabritt.se


Du når oss alltid via mail eller telefon med dina förfrågningar. Vi är måna om att kunna erbjuda dig just den upplevelse du vill ha för en dag eller en vecka i skärgården. Välkommen med din förfrågning till info@haraldsgard.se

telefon 070-597 98 12